Zakkenfilters

Zakkenfilters van G3 tot en met F9

Voor zakkenfilters op maat gemaakt in iedere gewenste afmeting bent u bij Myto Filtertechniek aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk voor elke toepassing een passend product vervaardigen. Luchtbehandelingsinstallaties, ventilatiesystemen en meer hebben ieder baat bij een filter als deze. Laat Myto Filtertechniek u ontzorgen met persoonlijke service en hoogwaardige resultaten.

Toepasbaar op elk systeem

Zakkenfilters zijn een van de meest toegepaste variant van filters. Niet alleen bij luchtfiltratiespuiterijen, maar eveneens in alle soorten koelingssystemen, verwarmingssystemen en ventilatiesystemen. Dit is mogelijk door de universele eigenschap, waardoor dit filtersoort op ieder systeem past. Een dergelijke zakkenfilter, oftewel paneelfilter, filtert de lucht die het desbetreffende systeem ingaat. Zo zorgt u snel en eenvoudig voor de beste luchtreiniging in uw bedrijf.

Omdat er zoveel toepassingen bestaan, levert Myto Filtertechniek diverse varianten. De mogelijkheden bestaan uit G3-, G4-, F5-, F6-, F7-, F8- en F9-filters. Een F9-filter is bijvoorbeeld erg fijn, terwijl een G4-filter beter is wanneer u veel te maken heeft met zwaarder stof.

Maatwerk van hoge kwaliteit

Myto Filtertechniek is gespecialiseerd in filters op maat. Voor iedere installatie leveren wij hoogwaardig maatwerk van kwalitatief sterk synthetisch materiaal. Iedere afmeting die u wenst, realiseren wij met genoegen voor u. Onze jarenlange ervaring en persoonlijke service voorzien u van een eindproduct dat perfect aansluit op uw wensen en de behoeften van uw onderneming.

Meer weten over zakkenfilters of direct een afspraak maken? Bereik ons snel en eenvoudig door te bellen naar 0481 461 191. Een bestelling doorgeven is langs deze weg of door het bestelformulier in te vullen mogelijk. Vragen kunt u stellen middels een bericht in ons contactformulier. We helpen u altijd zo spoedig mogelijk.