Paintstop

Paintstop: uiterst succesvolle verfnevelfilters

Verfnevelfiltering makkelijk en voordelig gemaakt dankzij de hoogwaardige Paintstop. Myto Filtertechniek heeft voor ieder spuiterijbedrijf een passende oplossing dankzij ons hoogwaardige maatwerk. Onze werkwijze is bovendien te allen tijde transparant en onze prijzen zijn altijd eerlijk. Voorzie uw bedrijf van de juiste filters met de Paintstop-producten die wij u leveren.

Specificaties van Paintstop

Paintstop kent diverse toepassingen in de verfspuitindustrie en is een veelgebruikt artikel in deze branche. Deze filter heeft een grote opnamecapaciteit, waardoor het ruime hoeveelheden verfnevel en stof uit uw spuitcabine op kan nemen. Het geheim van het succes van de Paintstop-verfnevelfilter zijn de fijn gesponnen glasdraden welke progressief zijn opgebouwd met een grote veerkracht. Vanzelfsprekend voldoet het Paintstop-filter aan alle kwaliteitsvoorzieningen en geldende milieutechnische normen. Zo heeft u een kwalitatief en duurzaam product in huis.

Naast het reguliere groene Paintstop-spuitcabinefilter bestaat er Paintstop Oranje en Paintstop Geel, welke speciaal zijn ontwikkeld voor het filteren van sneldrogende lakken enwatergedragen lakken. Uiteraard hebben deze varianten tevens een hoog filterrendement en bestaan ze net als groene Paintstop uit reukloos, brandvast vezel.

Onze persoonlijke service

Al 40 jaar is Myto Filtertechniek expert op het gebied van filtertechniek. Gedurende deze tijd hebben wij persoonlijk contact, betrouwbaarheid en een service voortdurend hoog in het vaandel gehouden. Wanneer u ons inschakelt voor uw filters op maat, mag u dan ook rekenen op hoge kwaliteit en snelle levering van een product dat aansluit op de wensen van uw bedrijf. Onze service is uw kwaliteitsgarantie!

Neem contact op met Myto Filtertechniek om uw bestelling te plaatsen of vragen te stellen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0481 461 191 of het contactformulier. Een bestelling doorgeven doet u eveneens via het bestelformulier.