Cassettefilters

Cassettefilters van G3 tot en met F9

Met de cassettefilters van Myto Filtertechniek zorgt u voor een scheiding van stof en andere verontreiniging uit de lucht binnen uw installatie of unit. Een hoge filtratie en een optimaal stofvangstrendement staan voorop. Op deze manier kunt u een juiste luchtkwaliteit bereiken.

Scheiding van stof en andere luchtverontreiniging

Een cassetteluchtfilter is vervaardigd uit 2-delig, dubbelwandig en ultrasterk karton. Het omhulsel wordt behandeld met een antivochtsubstantie voor betere prestaties bij vochtige omstandigheden. Dit filtersysteem zorgt er als het ware voor dat het vocht van de lak afkomt, het gaat dus echt om het nafilteren. Dankzij het ovalenverloop van de plooien geeft dit filter een groter oppervlakte dan elk ander cassettefilter.

Wij leveren verschillende exemplaren om u voor elke toepassing van een oplossing te kunnen voorzien. Hierbij heeft u de keuze uit de filters G3, G4, F5, F6, F7, F8 en F9. Een F9-filter is bijvoorbeeld geschikt als het om fijne stof gaat, terwijl een G4-filter juist handig is bij zwaardere stof.

Diverse facetten

Bij ons kunt u de keuze maken uit kunststof, kartonnen of metalen cassettefilters. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel. Wanneer u hier meer over wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer. De luchtfilters zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Niet alle maten hebben we op voorraad, maar we kunnen u wel van een snelle levering verzekeren. Uiteraard maken we deze producten voor u op maat.

Wilt u meer weten over de cassetteluchtfilters van Myto Filtertechniek? Bel naar 0481 461 191 of maak gebruik van het contactformulier. Meteen een bestelling plaatsen doet u via het bestelformulier. We helpen u met genoegen verder.