Paintblock

Paintblock-spuitcabinefilters op maat gemaakt

Geen enkel lakproces is gelijk aan andere systemen. Daarom is geen enkel verfnevelafscheidingssysteem voor alle toepassingen geschikt. Myto Filtertechniek biedt u om deze reden de innovatieve Paintblock, welke vele voordelen en talrijke toepassingen heeft. De vele positieve ervaringen met dit systeem getuigen van diens kwaliteit. Myto is exclusieve dealer in de Benelux.

De voordelen van Paintblock

Tot de grote voordelen van de Paintblock behoren onder andere de rijkdom aan variatie: voor iedere applicatie is wel een passend filter te produceren. Dankzij een 10 m² filteroppervlak op 1 m² oppervlakte is deze spuitcabinefilter de nieuwe standaard als het gaat om opnamecapaciteit, afscheidingsgraad, standtijd en energie-efficiëntie in de droge afscheider van laknevel en lijmen. Het geraffineerde design zorgt ervoor dat de constructie zelfdragend is en een zeer gering verschil in aanvangsdruk heeft. De geïntegreerde nafilter beschermt bovendien tegen installatievervuiling en verhoogt hierdoor diens standtijd.

Met een Paintblock-filter kunt u bedrijfskosten tot wel 70% beperken. Dit omdat de zeer hoge luchtvolumebelasting en de afscheidingsgraad tot wel 99,5% het aantal in te zetten filters sterk reduceren. Tenslotte is deze vorm van afzuiging van spuitcabines zeer milieuvriendelijk door de probleemloze verwijdering.

Betrouwbaar en snel maatwerk

Myto Filtertechniek produceert met genoegen uw filters op maat. Of het nu gaat om een industriële spuiterij, autoschadeherstelbedrijf of andere onderneming die met verfspuiterij te maken heeft. Wij zullen uw toepassing exact analyseren en u tot uw volle tevredenheid begeleiden. Zo bieden wij u altijd een passend product. Dit met korte en betrouwbare levertijden: indien gewenst is zelfs 24-uurslevering mogelijk.

Geef ons de gelegenheid de juiste Paintblock voor uw bedrijf te vervaardingen en geniet binnen de kortste keren van dé oplossing voor uw spuitcabine. Myto Filtertechniek is te bereiken via het telefoonnummer 0481 461 191 of het contactformulier voor vragen of een prijsaanvraag. Bestellen doet u via het bestelformulier.

Afbeelding2 Afbeelding1

 

Download hier onze brochure.