Andrea-filters

Myto Filtertechniek levert Andrea-filters

Andrea-filters zijn onmisbaar indien u dagelijks te maken krijgt met verfnevel binnen uw bedrijf. Als filterspecialist kan Myto Filtertechniek daarom niet uitblijven om ook deze filters aan bedrijven als industriële spuiterijen en autoschadeherstelbedrijven te leveren. Voor elke toepassing bieden wij een oplossing.

2-laagsfilter voor afscheiding verfnevels

Een Andrea air-filter is een in een v-vorm gevouwen karton met ronde openingen en 2 lagen. Deze verspringende gapingen zorgen voor een perfecte afscheiding van verfnevel in spuitwanden. Ze laten bovendien hoge volumes lucht toe. Het systeem is hard en stevig en levert topprestaties wanneer het om rendement gaat. Dankzij de uitgekiende constructie kent dit filtersoort een veel langere levensduur dan soortgelijke filters. Ons product is geschikt voor een groot aantal industriële laksoorten.

Verder heeft een Andrea RT-filter een perfecte pasvorm. Een juiste tussenruimte en daarmee maximale prestaties zijn hierdoor gegarandeerd. De restjes worden samengevoegd voor het vormen van nieuwe filterlengtes. Op deze manier gaat er geen filtermateriaal verloren. De harmonicavouwwijze zorgt er overigens voor dat het product weinig ruimte in beslag neemt. Ideaal bij opslag en voor transport.

Hoogwaardig en op maat

Het luchtfilter is leverbaar in verschillende afmetingen. Laat ons uw gewenste maten weten en wij zorgen dat deze gerealiseerd worden. Voortdurend verzorgen we al onze artikelen op maat. Daarbij bieden we u alleen de allerbeste kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige aankoop. Een snelle en uitstekende service staat centraal.

Voor meer informatie over Andrea-filters kunt u Myto Filtertechniek bereiken door te bellen naar 0481 461 191 of door een reactie achter te laten via het contactformulier. Direct bestellen? Dat kan via het bestelformulier. We staan u spoedig te woord.