Draadframefilters

Myto Filtertechniek produceert draadframefilters

Zoekt u naar een eenvoudige en betaalbare oplossing om stof te filteren? Dan zijn de draadframefilters van Myto Filtertechniek een absolute uitkomst voor u. Wij produceren deze filters zelf, waardoor we u van kwaliteit en flexibele, snelle levertijden kunnen verzekeren.

Betaalbaar en eenvoudig toepasbaar

Een draadframefilter bestaat uit een draadstalen frame met synthetisch filtermateriaal en wordt veel gebruik voor split units. Hierbij wordt het systeem ingezet als kanaalfilter of als filter voor spuitcabines. Naast split unit-filter kunt u dit exemplaar tevens gebruiken als voorfilter, zoals bijvoorbeeld een zakkenfilter. Dit filtersoort beschermt motoren binnen diverse luchtbehandelingsinstallaties en spuitcabines.

Het systeem is in te zetten als voor- en nafilter en staat ook wel bekend als fijnstoffilter of vlakfilter. Een groot voordeel is de gunstige prijs van het product. Daarbij kunt u het na verloop van tijd gemakkelijk vervangen.

Op maat gemaakte filters

De filters vervaardigen we standaard met G3-filterdoeken. Deze stikken we om de draadstalen vast om de installatie schoon en stofvrij te maken en te houden. Op aanvraag kunnen we meerdere rendementen realiseren. Uiteraard maken we het product voor u op maat. Doordat wij het filtersysteem zelf produceren, kunnen we een hoogwaardige kwaliteit waarborgen. Bovendien bent u hierdoor verzekerd van een spoedige dienstverlening.

Neem contact op met Myto Filtertechniek wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over draadframefilters. Bel naar 0481 461 191 of plaats een reactie in het contactformulier. Een bestelling geeft u door via het bestelformulier. We helpen u graag verder.