Filterdoek

Hoogwaardige filterdoek van Myto Filtertechniek

Myto Filtertechniek staat voor u klaar wanneer u een betrouwbaar adres zoekt voor uw filterdoek. Al onze producten maken we voor u op maat en leveren we snel bij u af. Voor elk soort toepassing weten wij een passende oplossing. Maak ook gebruik van onze succesvolle dienstverlening.

Schone lucht in uw installatie

Filterdoeken worden vaak gebruikt als voor- en na filter in luchtbehandelingsinstallaties. Deze systemen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige vezelsĀ die stof goed vasthouden. Op die manier zorgt u in een handomdraai voor schone en stofvrije lucht in uw installatie. Dit filtertype is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen die van elkaar verschillen in dikte en filterrendement. Bij ons vindt u zowel een synthetisch filterdoek en PPI-filterdoek. De synthetische variant is vooral geschikt als voorfilter. De PPI is gemaakt van polyester en vangt door middel van een open celstructuur voornamelijk grove vuildelen op.

Doordat het doek stof buiten units houdt, noemen we het ook wel een stoffilter. Dit is beter voor de gezondheid en de kwaliteit binnen uw bedrijf.Zorg tevens voor een stofvrije omgeving door uw bestelling aan Mytho Filtertechniek door te geven.

Filterdoek op maat

Bij ons kunt u terecht voor een g3-filterdoek of g4-filterdoek. We hebben elk filterdoek op rol, waar vanaf we eenvoudig de desgewenste afmeting kunnen snijden. Geef de afmetingen vooraf aan ons door en wij zorgen ervoor dat deze nauwkeurig en zorgvuldig uit het materiaal gesneden wordt. Bovendien verzekeren we u van een snelle service.

Bereik ons via het telefoonnummer 0481 461 191 of het contactformulier als u meer wilt weten. Direct een bestelling doorgeven voor uw filterdoek kan evengoed via het bestelformulier. We staan u graag te woord.