Viledon-filters

Viledon-filters voor een schonere lucht

Bij Myto Filtertechniek kunt u terecht voor Viledon-filters om verontreinigde lucht tegen te gaan. Onze producten zijn van een uitmuntende kwaliteit en laten u niet zomaar in de steek. Voor bijna elke toepassing hebben wij wel een oplossing. Met onze persoonlijke service proberen we u te ontzorgen waar mogelijk.

Hoogwaardige plafondfilters

Een Viledon-filter is een plafondfilter die de lucht reinigt in cabines. Hierbij gaat het om de eindfiltratie in de luchttoevoer. Zo is uw unit spoedig weer van schone lucht voorzien. Deze afzuiging voor spuitcabines is essentieel voor een stofvrije spuitomgeving en daardoor voor het behalen van een kwalitatief eindresultaat. We kunnen het product in een groot aantal afmetingen en zelfs inclusief Viledon-filterdoek leveren.

Voortdurend maken we onze filters voor u op maat. Geef de gewenste afmetingen aan ons door en we gaan voor u aan de slag. Dankzij onze systemen kunt ook u zorgen voor een stofvrije cabine. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Diverse voordelen

Wij verkopen het filter PA560G10 van het gerenommeerde Duitse merk Viledon. Dit is een hoogwaardig en progressief opgebouwd systeem met speciaal geselecteerde niet-breekbare synthetische vezels. Deze vezels zijn door middel van een speciale techniek van een kleefmiddel voorzien. Door de uitstekende kwaliteit blijft de kleefkracht optimaal, zelfs bij temperatuurwisselingen. Daarbij is het materiaal bestand tegen dampen van oplosmiddelen en vrij van siliconen.

Heeft u nog vragen over de Viledon-filters van Myto Filtertechniek? U bereikt ons via het telefoonnummer 0481 461 191 of via het contactformulier. Daarnaast kunt u een bestelling plaatsen door het bestelformulier in te vullen. Een snelle dienstverlening staat voorop.